De overtuigingskracht en de leesbaarheid van een tekst vallen of staan met heldere formuleringen en correct taalgebruik. In een veranderende wereld waarin we informatie via allerlei kanalen tot ons nemen is het zaak in klare taal over te brengen wat je wilt zeggen. Het uitgangspunt is daarbij vaak less = more. De uitdaging zit er in om met zo min mogelijk woorden zo veel mogelijk informatie te geven. Dat teksten daarbij foutloos moeten zijn spreekt voor zich. Een foutloze tekst maakt immers het verschil tussen geloofwaardig en ongeloofwaardig. Denk daarbij eens aan de phishingmailtjes die we allemaal wel eens gezien hebben: hoe minder spel- en stijlfouten er in staan, hoe overtuigender ze worden. Zo is dat met alle communicatie, met goede teksten maak je het verschil.

Goede communicatie is dus maatwerk. Goed geschreven teksten zullen bijdragen aan je overtuigingskracht en imago. Corrigeren, redigeren, artikelen schrijven… Alles is mogelijk!

Wil je formele stukken of publicaties laten nakijken voor de laatste puntjes op de i? Wil je er van verzekerd zijn dat je online en offline communicatie-uitingen van correcte en leesbare teksten zijn voorzien? Of zoek je een freelance redacteur om datgene wat je wilt uitdragen in een pakkende tekst weer te geven? Ik realiseer het voor je!

Ik schrijf met mijn woorden jouw teksten op een manier die bij jouw business past.

Tekstbureau (5)